banner espa
banner espa
38, Κων. Καραμανλή, GR-54639, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
+30 2310 846 827

Καινοτόμα υγιεινά σνακ & Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής

Δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας αναπτύσσοντας
μάρκες υψηλής ποιότητας & προϊόντα διατροφικής αξίας και γαστρονομικής απόλαυσης. 

VALUE FOR LIFE FOODS SA

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Εμείς honestly πιστέυουμε ότι ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος, αν όλοι οι άνθρωποι είχαν πρόσβαση σε ένα φυσική και καθαρή πηγή διατροφής, δίνοντας τη δύναμη για κάθε μέρα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρέχει στους ανθρώπους την καλύτερη τροφή και να αλλάζει τις διατροφικές τους συνήθειες προς το καλύτερο. Με σεβασμό στην παράδοση και τον άνθρωπο, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και με ομάδες ειδικών διατροφολόγων, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους. Και φυσικά συνεχίζουμε να τονίζουμε τη γεύση, την αγνότητα των συστατικών μας, την υψηλή διατροφική αξία, την ποιότητα και την ποικιλία.

Εμπειρία

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο αυτό και εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, γευστικών προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας. Γιατί ξέρουμε πώς να επεξεργαζόμαστε ξηρούς καρπούς σε πιο ήπιες συνθήκες για να βελτιστοποιήσουμε τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και τα πλούσια θρεπτικά τους οφέλη. Γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, τελευταίας τεχνολογίας. Και φυσικά γιατί επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με έμπιστους προμηθευτές, που έχουν επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Ερευνα

Η διατροφή, πόσο μάλλον η καλή και βελτιστοποιημένη διατροφή, είναι ένας επιστημονικός τομέας που προχωρά πάντα μπροστά. Επομένως, επενδύουμε και πιστεύουμε στην έρευνα. Η αξιόπιστη, πολύ έμπειρη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας έχει πολυδιάστατη γνώση στο «Τρόφιμα» και ακολουθεί τις τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών πιο κοντά από οποιονδήποτε. Αυτοί είναι οι διακεκριμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες που μας βοηθούν να καινοτομούμε πάντα και να πηγαίνουμε πάντα ένα βήμα παραπέρα.

Μάρκες για τις οποίες είμαστε περήφανοι!

Σειρές προϊόντων για διαφορετικές ανάγκες.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ & ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ: Ξηροί καρποί & Ανακαλύφθηκαν ξανά οι σπόροι

Μια βελτιστοποιημένη σειρά «καλό για εσάς» που βασίζεται σε Nuts & Σπόροι, πλούσιοι σε γεύση, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βέλτιστης ποιότητας, υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες, καλή & αθώα φυτικά έλαια και λειτουργικοί υδατάνθρακες.

κάντε κλικ για περισσότερα

PAMI: The Trusted Taste

Μια απολαυστική σειρά ξηρών καρπών, επάλειψεων φουντουκιού και φυστικοβούτυρων με κύριο στόχο να προσφέρει απόλαυση, πλούσια – γεμάτη γεύση μαζί με μοναδική αίσθηση απόλαυσης και ικανοποίησης στις ανάγκες του καταναλωτή.

κάντε κλικ για περισσότερα

ΑΡΤΕΜΗ: Βοηθός σεφ

Μια επαγγελματική σειρά που επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του κλάδου του αρτοποιείου, του ζαχαροπλαστείου και της ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας μια σειρά από γεμίσεις με βάση τους ξηρούς καρπούς και σοκολάτα, γλασάρισμα, επικαλύψεις, αμυγδαλόπαστα, αρωματικά παγωτού, παστές ξηρών καρπών και ζάχαρης.

κάντε κλικ για περισσότερα

Η αγορά μας

Το 70% των προϊόντων εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες στην ΕΕ, άλλες ευρωπαϊκές και (όχι της ΕΕ) χώρες, χώρες του Κόλπου, Αφρική και Ασία. Στο ελληνικό παξιμάδι & στην αγορά ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία κατέχει ήδη εξέχουσα θέση, τόσο στον κλάδο των τροφίμων όσο και στον βιομηχανικό τομέα.

Το 70% των προϊόντων εξάγεται

εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝΙΚΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, χειροτεχνία & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ